Travis Konecny hade en minnesvärd match mot New York Rangers.
Philadelphia

Flyersforwardens succé – slog till med ett Gordie Howe-hattrick

Travis Konecny hade en minnesvärd match mot New York Rangers i kväll. Philadelphias 21-åriga kanadensare stod nämligen för ett så kallat Gordie Howe-hattrick då han gjorde både ett mål, en assist och fajtades 4–0-segern.

Travis Konecny påbörjade sitt Gordie Howe-hattrick när han gav sitt Philadelphia ledningen i mitten av den första perioden. Sedan, i den andra perioden, valde 21-åringen att kasta handskarna och slåss med Rangers nyförvärv Ryan Strome.

FÖRSTA NOLLAN FÖR PICKARD

Konecny fullbordade sedan sitt Gordie Howe-hattrick i den tredje perioden då han spelade fram Sean Couturier till dennes 2–0-mål. Konecny noterades för ytterligare en assist i matchen som Flyers till slut vann med 4–0.

Trots förlusten stod Henrik Lundqvist för en fin insats i Rangersmålet då han räddade 42 av de 45 skott han ställdes mot. Hans målvaktskollega i Flyersmålet, Calvin Pickard, räddade samtliga 31 Rangers-skott och kunde således hålla sin första nolla för säsongen.

Philadelphia Flyers – New York Rangers 4–0 (1–0, 0–0, 3–0)
Philadelphia: Sean Couturier 2 (10), Travis Konecny (6), Jordan Weal (3)