Anna Borgfeldt.
SDHL 1

Close-Up SDHL – Göteborg HC:s Anna Borgfeldt

ANNONS

Tillsammans med Svenska ishockeyförbundet och SDHL presenterar vi i dag den andra delen i nya serien Close-Up SDHL. Här möter ni varje vecka en spelare från varje lag i ligan. I dag: Göteborg HC:s lagkapten Anna Borgfeldt.

I den nya serien Close-Up SDHL får vi följa några av damligans främsta spelare på nära håll under en dag. I dagens avsnitt möter vi Göteborg HC:s kapten Anna Borgfeldt.

Den 25-åriga centern, med rötterna i Kristianstad, debuterade tidigt i dåvarande Riksserien med Växjö innan hon tillbringade tre säsonger i Linköping mellan 2008 och 2011. Därefter följde tre säsonger på Quinnipac College i USA innan hon flyttade hem till Sverige för spel med Göteborg HC. Efter att ha gått upp i SDHL med laget 2017 har hon varit lagets kapten de två senaste säsongerna.

I Close-Up SDHL får vi följa Borgfeldt under ett typiskt dygn under säsongen, från match till arbete och träning i Angered Arena.

Tidigare avsnitt i Close-Up SDHL:
* 6/11 – Erika Grahm, Brynäs IF

 

Den här artikeln handlar om: