Jacob de la Rose gjorde sitt första mål och en märklig sargstuds höll på att förstöra Edmontons kväll.
Nyheter

Märkliga sargstudsen ledde till självmålet – svenskens första mål i nya klubben

ANNONS

Detroit har haft en mindre smickrande inledning på NHL-säsongen. Men inatt hade de i alla fall lite tur och marginaler med sig. Tyvärr för deras del hjälpte det föga då Edmonton kunde vinna med 3-4.

Jacob de la Rose hade en jobbig inledning på säsongen. Första drabbades han av hjärtproblem som höll honom borta från matcher och sedan trejdades han från Montreal till Detroit. Men inatt fick han jubla då första målet i den nya klubben kom.

MÄRKLIG SARGSTUDS STÄLLDE MÅLVAKTEN

Jacob de la Roses mål innebar kvittering i den första perioden. Men sedan drog Oilers ifrån till 1-3 innan Detroit kunde reducera i slutet. Det målet kom att bli omtalat då det var Danny DeKeyser som sköt från blålinjen. Pucken studsade märkligt från kortsargen och snett in på mål där den tog på målvakten Mikko Koskinens skridsko och in i mål.
— Såna saker händer i en match, men vi måste gå vidare, sa Oilers coach Todd McLellan om det märkliga målet till nhl.com.

Kyle Brodziak gjorde sitt andra mål för matchen och säsongen i den tredje. Red Wings kom förvisso tillbaka med en reducering men Edmonton kunde gå segrande ur striden.

Detroit – Edmonton 3-4 (1-1,1-2,1-1)

Detroit: Jacob de la Rose, Danny DeKeyser, Tyler Bertuzzi
Edmonton: Kyle Brodziak, Drake Caggiula, Alex Chiasson

SE HÖJDPUNKTERNA FRÅN MATCHEN HÄR:

Den här artikeln handlar om: