Jamie Benn och Miles Wood stod för ett riktigt rallarslagsmål i natt.
Nyheter

VIDEO: Se när superstjärnan hamnar i vilt slagsmål

ANNONS

Dallaskaptenen Jamie Benn är kanske främst känd för sina exceptionella offensiva kvalitéer. Men den storvuxne forwarden är inte rädd för att kasta handskarna – och i natt kom 29-åringens första fajt för säsongen då han lessnade rejält på New Jerseys forward Miles Wood.

Det var vid ställningen 0–3 i början av den tredje perioden som Jamie Benn och Miles Wood rök ihop. Benn och Wood stod och tjafsade inför en teknik och när väl domaren släppte pucken släppte även Benn och Wood handskarna.

SLAGITS FÖRUT

Enligt hockeyfights.com var detta Benns 23:e fajt i NHL-karriären. Förra säsongen slogs Dallaskaptenen två gånger – ena gången mot Winnipegs bjässe Dustin Byfuglien och den andra gången mot Anaheims Corey Perry.

För Wood var detta hans nionde fajt i NHL-karriären, enligt hockeyfights.com.

Matchen vann New Jersey med 3-0 men vem som vann fajten? Det får du avgöra själv:

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
fredag 31 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL