Patrick Cehlin.
SHL

Luleåstjärnan bryter tystnaden efter nya skadan

ANNONS

Han har ännu inte gjort säsongsdebut för Luleå. Nu bryter Patrick Cehlin tystnaden – via twitter.
– Vi tror och är hoppfulla om att jag snart är tillbaka på isen igen för match, skriver han bland annat.

Patrick Cehlin kunde bara spela 36 matcher förra säsongen och 17 matcher säsongen dessförinnan, bland annat på grund av hjärnskakningsproblem. Den här säsongen har Luleås tänkta spetsspelare ännu inte gjort säsongsdebut, och enligt Expressens uppgifter rör det sig om en ny hjärnskakning.

Det har varit väldigt tyst kring och från huvudpersonen, men nu bryter han tystnaden. Han gör det via twitter.
”Av olika anledningar har jag valt att inte prata med media angående min skada. För fansens skull så kommer här några ord ifrån mig. I dagsläget är jag inte 100% spelklar och redo för match, jag tränar på is och kör hårt i gymmet för att vara redo när jag väl är tillbaka. När exakt jag är tillbaka är svårt att sätta ett datum på, men jag tillsammans med läkarna har en plan som vi följer och justerar efter resans gång och vi tror och är hoppfulla om att jag snart är tillbaka på isen igen för match”, skriver han.

27-åringen sköt 14 mål och gjorde totalt 24 poäng på de 36 matcher han spelade förra säsongen.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL