180906 Karlkronas Viktor Liljegren poserar för ett porträtt den 6 september 2018 i Karlskrona. …
Nyheter

Karlskrona förlänger med try out-forwarden: ”Har ytterligare en nivå i sig”

ANNONS

I början av augusti skrev forwarden Viktor Liljegren på ett try out-kontrakt med Karlskrona. Bara timmar innan seriepremiären mot Västerås meddelar klubben i ett pressmeddelande att 24-åringen blir kvar i klubben.

Liljegren kommer närmast från ECHL-spel med Reading Royals, men hade innan dess spelat fyra år i collegeligan med Rensselaer Polytechnic Institute, RPI. Senaste säsongen var 24-åringen lagkapten för RPI och noterades för 13 poäng (9+4) på 34 matcher innan han avslutade säsongen i Reading. Där blev det ett mål och två assist på totalt 13 matcher.
– Viktor har varit på try out sen i mitten av augusti och vi är nöjda med vad Viktor har presterat, samt att vi tror att han har ytterligare en nivå i sig, säger Karlskronas sportchef Patric Larsson i pressmeddelandet.

Karlskrona, som åkte ur SHL förra säsongen, inleder den Hockeyallsvenska säsongen med ett hemmamöte med Västerås ikväll klockan 19:00.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL