ST. PAUL, MN – APRIL 02: Edmonton Oilers Defenceman Darnell Nurse (25) skates with the puck during a NHL Eishockey Herren USA game between the Minnesota Wild and Edmonton Oilers on April 2, 2018 at Xcel Energy Center in St. Paul, MN. The Wild Defeated the Oilers 3-0.(Photo by Nick Wosika/Icon Sportswire) NHL: APR 02 Oilers at Wild PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxRUSxSWExNORxDENxONLY Icon18040271 …
Nyheter

Efter sega förhandlingar – nu har backen skrivit nytt kontrakt

ANNONS

Det är inte bara William Nylanders kontraktsförhandlingar som varit i fokus under sommaren. Även Edmontons back Darnell Nurse har haft svårt att komma överens med klubben. Men under måndagskvällen blev det klart med en fortsättning.

LÄS MER: Laget återsamlades – utan William Nylander

2013 draftades Darnelll Nurse som sjunde spelare totalt av Edmonton Oilers. Backen har haft en lite krokig resa under sina första tre säsonger med bland annat skador. Men ifjiol spelade han samtliga 82 matcher för Edmonton och bidrog då med 26 poäng.

Kontraktet gick dock ut i våras och sedan dess har parterna inte lyckats komma överens. Detta har lett till att Nurse har missat inledningen av träningslägret. Men ikväll svensk tid belv det hela klart och det ska handla om ett tvåårskontrakt.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL