Oct 17, 2017; Newark, NJ, USA; New Jersey Devils right wing Drew Stafford (18) celebrates his goal against the Tampa Bay Lightning during the first period at Prudential Center. Mandatory Credit: Ed Mulholland-USA TODAY Sports …
Nyheter

Spelade i laget ifjol – nu får veteranen tryout-kontrakt med Devils

ANNONS

Drew Stafford spelade 59 matcher med New Jersey Devils ifjol. Devils valde efter säsongen att inte förlänga kontraktet med 32-åringen, men nu får forwarden en ny chans att slå sig in i laget. Stafford erbjuds nämligen ett try out-kontrakt med Devils, skriver klubben på sin hemsida.

Kontraktet med Devils gick ut i somras, men nu står det alltså klart att Stafford har chansen att slå sig in i Devils igen då han erbjudits, och accepterat, ett try out-kontrakt med klubben.

Stafford kom till Devils inför förra säsongen. 32-åringen noterades för åtta mål och sju assist på 59 matcher med Devils ifjol. Veteranen fanns också ombytt i två av Devils fem slutspelsmatcher mot Tampa Bay.

Stafford har spelat totalt 784 NHL-matcher i karriären och har, förutom Devils, representerat Boston, Winnipeg och Buffalo i NHL. På dessa matcher har han noterats för 191 mål och 224 assist.

 

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL