180816 Rögles Christopher Bengtsson jublar efter 3-0 under ishockeymatchen i Köln Cup mellan Rögle och Örebro den 16 augusti 2018 i Köln. Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN / kod LT / 35519 …
Tingsryds AIF

SVEPET: Rögle krossade motståndet – två mål av nyförvärvet

ANNONS

Rögle har haft en fin försäsong och den fortsatte under torsdagskvällen när Tingsryd kördes över med hela 8-2 i Tyringe. Nyförvärvet Christopher Bengtsson gjorde två mål och fjolårets succéman Olle Liss hade tre poäng i matchen. Detta och mer i detta svep öper träningsmatcherna ikväll.

Rögle hade ledningen med 2-0 efter den första perioden. I den andra gjorde Tingsryd, men kruxet för smålänningarna var att Rögle gjorde detsamma. Ett av dessa stod Olle Liss för och det var också han som låg bakom Christopher Bengtssons båda mål i den tredje perioden.

Till slut blev det 8-2 till Rögle inför 575 åskådare i Tyrs Hov.

ÄVEN HV:s NYFÖRVÄRV GJORDE TVÅ MÅL

I Arboga möttes Örebro och HV71 i en träningsmatch. Det blev smålänningarna som drog det längsta strået när de kunde vinna med 1-3.

Mikko Lehtonen anslöt till HV71 i slutet av säsongen 2016/2017. Det blev SM-guld för backen innan han lämnade Jönköping för spel med Tappara förra säsongen.

Men nu är han åter i Jönköping och då passade han på att göra två mål för sin nygamla klubb. Kalle Olsson gjorde Örebros mål och när närkingarna plockade ut målvakten i jakt på kvittering satte den förre örebroaren Joakim Andersson pucken i öppet mål.

TVÅ TVÅMÅLSSKYTTAR FÖR BRYNÄS

Mora och Brynäs drabbade ikväll samman i säsongens andra träningsmatch lagen emellan. Liksom förra gången var det Brynäs som stod som segrare. Denna gång med 5-1.

Jacob Blomqvist och Johan Alcén gjorde två mål vardera för Brynäs. Danny Kristo gjorde det femte och för Mora var det junioren Anton Schagerberg som tröstmålade i den andra perioden.

ÄVEN LINKÖPING VANN

Linköping besegrade Färjestad med 2-1 i Mjölby. Målskyttar för östgötarna blev James Wright och Lukas Bengtsson. För Färjestad nätade Alexander Johansson i den tredje perioden.

NYE MÅLVAKTEN HÖLL NOLLAN

Luleå besegrade Timrå med 2-0 och den nye målvakten Niklas Rubin höll nollan. Niklas Olausson och Pontus Själin blev målskyttar för Luleå.

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 23 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
16:20 Kanada - Slovakien VM
16:20 Schweiz - Tyskland VM
20:20 USA - Tjeckien VM
20:20 Sverige - Finland VM
fredag 24 maj
02:30 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
lördag 25 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
söndag 26 maj
02:00 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
21:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL