San Jose Sharks defenseman Marc-Edouard Vlasic (44) eyes the puck in the corner in the first period in the game between the San Jose Sharks and Anaheim Ducks, Stanley Cup Play-Offs, Round 1, Game 2, Honda Center in Anaheim, CA, Peter Joneleit …
VM 2018

Vunnit OS och World Cup – nu kommer han till VM

ANNONS

Ikväll blev det klart med ännu en förstärkning till Kanadas VM-lag. San Josés back Marc-Édouard Vlasic ansluter.

Häromdagen slogs San José Sharks ut ur Stanley Cup-slutspelet och det öppnades en skattkista av potentiella förstärkningar till VM-lagen. Mikkel Bödker och Jannik Hansen kommer exempelvis ansluta till Danmarks VM-lag.

VUNNIT OS OCH WORLD CUP

Kanada får finfin förstärkning i form av backen Marc-Édouard Vlasic som tidigare spelat tre VM, ett World Cup och ett OS för Kanada. I de två sistnämnda mästerskapen har han dessutom varsin guldmedalj i prisskåpet.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL