180313 TimrŒs Jeremy Boyce-Rotevall fŒr medalj under ishockeymatchen i Hockeyallsvenska finalen match 3 mellan TimrŒ och Leksand den 13 Mars 2018 i TimrŒ. Foto: PŠr Olert / BILDBYRN / Cop 108 …
Timrå IK

Han stannar i klubben: ”En kulturbärare”

ANNONS

Han kom till Timrå för nio år sedan och har sedan dess varit klubben trogen. Idag meddelas det att Jeremy Boyce stannar ytterligare en säsong.

När Timrå degraderades 2013 och fick starta om i Hockeyallsvenskan var Jeremy Boyce en av de som stannade kvar. Nu får den den före detta guldmedaljören i JVM betalt i form av ett nytt kontrakt som sträcker sig även över nästa säsong.
— Jeremy är en kulturbärare i Timrå IK som har varit med under hela resan i HockeyAllsvenskan. Han var med när laget degraderades och har sedan dess kämpat och slitit för att ta laget tillbaka till SHL. Vilket han nu har han nu gjort och han kommer att tillhöra laget även i SHL, kommenterar sportchefen Kent Norberg på klubbens hemsida.

GÖR COMEBACK I SHL

23 poäng blev det från forwardens sida under den allsvenska grundserien och nu kommer ytterligare en chans i SHL med Timrå när han följer med klubben upp.
— Jag har krigat dom senaste åren med Timrå i HockeyAllsvenskan för att laget tillbaka till SHL och nu är vi tillbaka! Det ska bli riktigt kul och spännande att få fortsätta denna resa med Timrå IK i SHL, säger huvudpersonen själv.

Den här artikeln handlar om: