DALLAS, TX – DECEMBER 23: Jamie Benn #14 of the Dallas Stars skates for the puck against Austin Watson #51 of the Nashville Predators in the first period at American Airlines Center on December 23, 2017 in Dallas, Texas. (Photo by Ronald Martinez/Getty Images) …
St. Louis

Snacka om rätt läge att bryta måltorkan: ”Tufft att göra mål när du inte träffar målet”

Dallas tampas för tillfället om att gå till slutspel från väst. Inatt tog de en viktig seger mot divisionsrivalen St.Louis när de på övertid vann med 3-2 på hemmaplan. Jamie Benn avgjorde och passade dessutom på att bryta en lång måltorka.

Det börjar dra ihop sig mot avgörande i NHL om vilka lag som ska gå till slutspel. Dallas och St.Louis är två av lagen som slåss om det hela och inatt möttes de i American Airlines Center i Dallas.

Efter att Tyler Pitlick gjort 1-0 i den andra perioden vände St.Louis på steken genom mål av Ivan Barbashyov och Jaden Schwartz.

DALLAS KOM IGEN

Men Dallas skulle komma igen. St.Louis form är sviktande för tillfället och det utnyttjade Alexander Radulov i slutet av den tredje perioden när han kvitterade.

Lagkaptenen Jamie Benn avgjorde sedan på övertid och det var hans första mål på tolv matcher. I glädjen bröt han av klubban över sitt knä.
— Det var skönt. Det är tufft att göra mål när du inte träffar målet, kommenterade Benn sin brutna måltorka efter matchen.

För St.Louis del var det åttonde förlusten på de nio senaste matcherna.