Ryan McDonagh.
Tampa Bay

Här är lagen som jagar Rangers lagkapten

ANNONS

New York Rangers lagkapten Ryan McDonagh är en av spelarna som ryktas vara på marknaden inför trade deadline i NHL den 26 februari. Nu rapporterar TSN:s Pierre LeBrun att framför allt två lag kan vara intresserade av stjärnbacken.

1 juli 2019 kan han bli unrestricted free agent. Mycket tyder på att Ryan McDonagh kommer att ha lämnat New York Rangers innan dess. I och med den generationsväxling som Rangers offentligt har beslutat sig för att inleda är det inte orimligt att 28-åringen, som varit lagkapten de senaste fyra säsongerna, kommer att trejdas inom det närmaste halvåret.

TSN:s Pierre LeBrun rapporterar nu att McDonagh fått lämna in en lista med tio lag som han inte är villig att bli bortbytt till. Det är fortfarande ett långskott att amerikanen skulle bli bortbytt innan trade deadline den 26 februari, men det finns ett intresse för honom.
– Jag tror att både Tampa Bay och Boston har ett intresse, men är de redo att ge sig in i ett budgivningskrig och betala ett högt pris för honom, undrar LeBrun.

McDonagh har svarat för 26 poäng (2+24) på 49 matcher för Rangers den här säsongen. Han draftades ursprungligen av Montréal Canadiens i första rundan 2007, men fick sina rättigheter trejdade till Rangers i Scott Gomez-affären sommaren 2009. På 516 NHL-matcher med Rangers har det blivit 238 poäng.

Den här artikeln handlar om: