Patrick Cehlin.
SHL

Har missat 16 matcher – nu gör stjärnan comeback

ANNONS

Patrick Cehlin är tillbaka! Efter ett närmare två månader långt skadehelvete gör han comeback i morgon. Det skriver NSD.

Luleå har haft problem med målskyttet den senaste tiden och har bara gjort sex mål på sina fem senaste matcher. Men nu får man in offensiv kraft i laget.

Efter 16 raka missade matcher i SHL är Patrick Cehlin nämligen redo för comeback. Han finns med i truppen till morgondagens knepiga bortamatch mot Frölunda. Det skriver NSD. Senast Cehlin spelade en match i SHL var det mot Skellefteå för nästan två månader sedan, den 23:e november. Då sköt han ett mål och spelade fram till ett. Han gjorde åtta mål på de åtta sista matcherna han fick speltid i innan skadan.

Totalt har Patrick Cehlin gjort elva mål under säsongen. Hans målbästa notering i SHL kom i Rögle, säsongen 15/16, då det blev 20 mål på 52 matcher. Noterbart är att 26-åringen är tvåa i den interna skytteligan och sexa i Luleås poängliga, trots att han missat så pass mycket av säsongen.

Den här artikeln handlar om: