Christoffer Forsberg.
SHL

Malmös slitvarg får kontrakt till 2020: ”Sätter alltid laget före jaget”

ANNONS

Christoffer Forsberg är i Malmö Redhawks för att stanna. I dag tecknade han ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2019/20.
– Han är en av SHL:s bästa skridskoåkare, säger Malmös sportchef Patrik Sylvegård.

Han kom till Malmö från Färjestad 2015 och var med om att spela upp klubben i SHL. Efter snart tre år i klubben är det nu klart att Christoffer Forsberg har fler säsonger att se fram emot i klubben.

På onsdagen skrev Redhawks ett nytt tvåårskontrakt med den 23-årige centern.
– Sedan Christoffer kom till oss för snart tre år sedan har han stått för precis det vi vill att våra spelare ska göra. Han stämplar in på jobbet varje dag, sätter alltid laget före jaget och strävar efter att bli bättre varje dag. Han är en av SHL:s bästa skridskoåkare och utmärkt i spelet med en man mindre på banan. Det känns väldigt bra att få ha kvar honom som en viktig kugge här under de två kommande säsongerna, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård i ett pressmeddelande.

Forsberg, son till Västerviks tränare Roger Forsberg, har noterats för 15 mål och 27 poäng på 205 SHL-matcher med Färjestad och Malmö. Den här säsongen har det blivit tre mål och tre assist på 33 matcher.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL