Olle Lycksell
SHL

Från petad i J18-laget – till draftad av klassikerklubben

Vägen har varit allt annat än rak. Men nu är Olle Lycksell en SHL-spelare som också är draftad av Philadelphia Flyers. Här berättar han för hockeysverige.se om resan, från petad i Linköpings J18-lag till en realistisk framtid som NHL-spelare. Och nyckeln till varför han kommit dit.

LINKÖPING (HOCKEYSVERIGE.SE)
Vägen till SHL- men även NHL-spel går inte alltid spikrakt. En spelare som har haft en annorlunda resa till SHL är Linköpings forward Olle Lycksell, 18. Uppväxt i Oskarshamn. Flyttade till Linköpings U16, petat tillbaka hem till Oskarshamn där Fredrik Söderström lät honom spela en match i Hockeyallsvenskan. Värvad ånyo till Linköping där han senaste säsongen har fått debutera i SHL och juniorlandslaget plus att han i somras blev draftad av Philadelphia.

Olle Lycksell debuterade redan som 13-åring i Oskarshamns U16-lag och sågs redan i den ålderns som en av klubbens stora talanger.
– Jag kanske inte kan påstå att det var en jättebra serie, men grabbarna var mycket större så jag fick anpassa mitt spel eftersom jag var liten ganska länge. Det gick väldigt bra i alla fall, berättar han när hockeysverige.se träffar honom i hans lägenhet hemma i Linköping.

Du var en stor talang som 13-14 åring, hur hanterade du det här?
– I tidig ålder kände jag att det gick väldigt bra. Jag hade bra teknik, men när folk började komma in i puberteten så hamnade jag lite efter. Då kände jag att det började ta emot lite och jag började inte växa ordentligt förrän två somrar sedan. Där hade jag faktiskt en ganska tuff period.

Hur tog du dig igenom den?
– Det var ganska jobbigt. Jag hade fortfarande en väldigt bra teknik och så vidare, men jag märkte att folk började komma i kapp. Tidigare var jag ganska normal och det flöt på, men sedan kunde jag inte bygga muskler lika lätt så jag kom efter, säger Lycksell med en allvarlig blick och fortsätter:
– Jag har alltid levt på min speluppfattning och det har hållit mig vid liv. När jag nu har börjat växa så känner jag att all träning jag lagt ner hela tiden verkligen gett resultat.

Trots att det var en tuff period mellan U15 och J18 fanns det inga tankar hos honom att ge upp hockeykarriären.
– Nej, det har jag aldrig gjort och jag har alltid tyckt hockeyn varit kul. Men det var absolut tufft och jag fick, som sagt var, leva mycket på in speluppfattning och teknik.

Olle Lycksell.

”KÄNDE ATT DET BÖRJADE GE RESULTAT”

Oskarshamn till Linköping U16, åter till Oskarshamns J18 och sedan tillbaka till Linköpings J18. Olle Lycksell tycks kunna vägen mellan städerna Oskarshamn och Linköping väldigt väl.
– I U16, det gick inte dåligt då, men jag kände inte att jag låg exakt i topp. Jag tog mig in i U16 elit här i Linköping och kände att det skulle bli jättekul. Det gick ganska bra där, men efter det kom jag inte in i J18 så då flyttade jag hem och spelade en säsong. Där gick det väldigt bra.
– Det var också den sommaren jag började växa och jag kände att det jag gjorde på gymmet började ge resultat. Jag fick mer muskler på benen och kände att jag kunde stå emot bättre.

Efter en säsong i Oskarshamn återvände alltså Olle Lycksell till Linköping.
– Vi hade lite kontakt hela tiden och sedan ville Linköping ha tillbaka mig. Det var spännande eftersom jag kände att det här var min riktiga chans att slå mig in.

Var det rent av nyttigt för dig att varit hem en sväng till Oskarshamn?
– Ja, det är nog anledningen till att jag är där jag är idag. I Oskarshamn hade jag en väldigt bra tränare, Emil Ivansson. Han är nu i Trojas J18 och det går väldigt bra för dom nu. Han fick mig att komma in i lite nya tankebanor och så vidare.

FRÅN PETAD TILL DRAFTAD

Olle Lycksells resa är häftig. För tre säsonger sedan blev han petad från Linköpings J18-lag och den här sommaren draftades han av Philadelphia.
– Lite förberedd på att jag kunde bli draftad var jag eftersom jag hade haft lite kontakt och att förra säsongen gick också gick så pass bra. När vi var i slutspelet var det några klubbar som hörde av sig, men det var inget som var hugget i sten. Det handlade mer om att man visade intresse.

Resan har gått väldigt fort, blev du överraskad då Philadelphia draftade dig?
– Det här är ett väldigt händelserikt år för mig och det här var jag inte beredd på. När jag flyttade hit till Linköping tänkte jag mer på om jag skulle spela i tredje eller fjärdelinan i juniorlaget. Sedan har jag spelat i första eller andra linan hela säsongen.

Oskar Lindblom är också draftad av Philadelphia.

Philadelphia Flyers är inte vilken klubb som helst, hur gick tankarna när du fick höra att det var just deras organisation som draftat dig?
– Det är en väldigt fin klubb. Egentligen är det rivalen till Pittsburgh som jag alltid haft som favoritlag där borta, men det vågar jag inte säga högt, skrattar 18-åringen och fortsätter:
– Det är absolut jätteskoj att det var just Philadelphia. Sedan tidigare finns det några svenskar där, Oskar Lindblom och några andra (Robert Hägg). När jag var över i somras träffade jag dom grabbarna. Man märkte att det var en väldigt cool klubb med häftigt gym, fin arena och så vidare. Det var mäktigt faktiskt.

Hur upplevde du campen i somras?
– Där fick jag träffa många andra bra talanger och att få se klubbens gym och allt det här gav mig extra drivkraft att vilja komma dit. Dessutom är det en cool stad som är ganska mycket större än Oskarshamn och Linköping, säger Linköpingsforwarden med ett leende.

Hur stod du dig hockeymässigt under campen?
– Det kändes bra, men det var inte direkt så att dom skulle ta ut något lag. Det var mer att komma dit och visa upp sig lite, men inte mer än så.

SKA SPELA KVAR I SVERIGE SÅ LÄNGE SOM MÖJLIGT

Om du blickar framåt, är du beredd att åka över och spela i junior eller farmarligan eller vill du fortsätta spela med och mot seniorer här i Sverige?
– Jag vet inte och jag har faktiskt inte tänkt så långt. Om jag tittar på Oskar Lindblom så tog han sig dit efter sin fjärde säsong i SHL. Jag är också inne lite på den vägen, att spela hemma i Sverige och göra det bra så jag känner mig trygg i mitt eget spel och vet var jag har mig själv. Sedan kan jag flytta då jag blivit lite äldre.

Foto: Bildbyrån

Den här säsongen har Olle Lycksell fått chansen att debutera i SHL. Så här långt har det blivit åtta matcher och två mål.
– Första matchen jag var med spelade jag ingenting. Själva debuten var mot Karlskrona och det kändes faktiskt väldigt bra. Jag tog för mig och försökte ta med mig upp det spel jag spelar i J20 till A-laget, men med vissa små justeringar.
– Jag fick gå på en kant, vilket jag kanske inte är så jätte-van vid, men jag tycket att det har gått bra och det har varit jättekul. Dessutom har jag fått spela med riktigt bra spelare.
– Nu på senare tid har jag spelat med (Derek) Roy. Han har spelat mycket i NHL och att få spela med honom underlättar naturligtvis, och Emil Sylvegård som också är väldigt bra. Sedan har jag även spelat med Niklas Persson och Andrew Gordon.

Första målet?
– Det var något speciellt och var mot HV71. HV har aldrig varit någon klubb jag har tyckt om så ha ha…
– Det var skönt att få hänga dit den och sedan kunde jag fira med familjen lite extra efteråt. Pucken ligger på min plats i omklädningsrummet.

Du har fått chansen i J20-landslaget, vågar du tänka på JVM redan den här säsongen?
– Som jag sa tidigare så har det hänt väldigt mycket i år och det har varit jättekul. Det gick bra och det var något extra att få vara med i landslaget. Nyss kom jag inte in på LHC:s hockeygymnasium och nu stod jag där med landslagströjan. Dessutom fick jag faktiskt göra min första landslagsmatch på min 18-årsdag. Det var jätteskoj och jag ska göra allt för att få dra på min den där tröjan igen.
– Men tänka på JVM redan den här säsongen vill jag inte. Jag känner att jag får rikta in mig på nästa säsong i så fall. Vi har många talanger med redan i år samtidigt som jag känner att jag skulle behöva lite mer erfarenhet från seniorhockey som många andra har.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 24 januari
19:00 Frölunda - Örebro SHL
19:00 Tingsryd - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 HV 71 - Oskarshamn SHL
onsdag 25 januari
01:00 Pittsburgh Penguins - Florida Panthers NHL
01:00 Detroit Red Wings - San Jose Sharks NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Los Angeles Kings NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Minnesota Wild NHL
01:00 Montreal Canadiens - Boston Bruins NHL
01:30 New Jersey Devils - Vegas Golden Knights NHL
02:00 St Louis Blues - Buffalo Sabres NHL
02:30 Nashville Predators - Winnipeg Jets NHL
03:00 Arizona Coyotes - Anaheim Ducks NHL
03:00 Colorado Avalanche - Washington Capitals NHL
04:00 Vancouver Canucks - Chicago Blackhawks NHL
19:00 Kristianstad - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 SDE - HV 71 SDHL
19:00 Modo - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:00 Almtuna - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Djurgården - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:00 Östersund - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 Brynäs - Modo SDHL
torsdag 26 januari
01:00 Toronto Maple Leafs - New York Rangers NHL
01:00 Ottawa Senators - New York Islanders NHL
02:30 Dallas Stars - Carolina Hurricanes NHL
03:30 Edmonton Oilers - Columbus Blue Jackets NHL
04:00 Seattle Kraken - Vancouver Canucks NHL
18:00 Leksand - Modo SDHL
19:00 HV 71 - Leksand SHL
19:00 Luleå - Rögle SHL
19:00 Skellefteå - Frölunda SHL
19:00 Örebro - Oskarshamn SHL
19:00 Malmö - Färjestad SHL
19:00 Linköping - Växjö SHL
19:00 Brynäs - Timrå SHL
fredag 27 januari
01:00 Montreal Canadiens - Detroit Red Wings NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Boston Bruins NHL
01:00 Washington Capitals - Pittsburgh Penguins NHL
02:00 Minnesota Wild - Philadelphia Flyers NHL
02:00 Nashville Predators - New Jersey Devils NHL
02:00 Winnipeg Jets - Buffalo Sabres NHL
03:00 Colorado Avalanche - Anaheim Ducks NHL
03:00 Arizona Coyotes - St Louis Blues NHL
03:00 Calgary Flames - Chicago Blackhawks NHL
18:00 Västerås - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Västervik - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Almtuna Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - Tingsryd Hockeyallsvenskan
20:30 Mora - Modo Hockeyallsvenskan
lördag 28 januari
01:00 Carolina Hurricanes - San Jose Sharks NHL
01:00 Florida Panthers - Los Angeles Kings NHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators NHL
01:00 New York Islanders - Detroit Red Wings NHL
02:30 Dallas Stars - New Jersey Devils NHL
04:00 Seattle Kraken - Calgary Flames NHL
04:00 Vancouver Canucks - Columbus Blue Jackets NHL
15:15 Malmö - Brynäs SHL
15:15 Timrå - Linköping SHL
15:15 HV 71 - Luleå SHL
18:00 Skellefteå - Rögle SHL
18:00 Djurgården - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
18:00 Södertälje - AIK Hockeyallsvenskan
18:00 Leksand - Örebro SHL
18:00 Oskarshamn - Växjö SHL
18:00 Färjestad - Frölunda SHL
19:00 HV 71 - AIK SDHL
19:45 Davos - Zug National League
21:00 Colorado Avalanche - St Louis Blues NHL
00:00 Florida Panthers - Boston Bruins NHL
söndag 29 januari
01:00 Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks NHL
01:00 Ottawa Senators - Montreal Canadiens NHL
01:00 Winnipeg Jets - Philadelphia Flyers NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Los Angeles Kings NHL
01:30 New York Islanders - Vegas Golden Knights NHL
03:00 Minnesota Wild - Buffalo Sabres NHL
04:00 Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks NHL
04:00 Seattle Kraken - Columbus Blue Jackets NHL
04:30 Anaheim Ducks - Arizona Coyotes NHL
14:40 Leksand - Luleå SDHL
15:00 Almtuna - Björklöven Hockeyallsvenskan
15:00 Tingsryd - Västervik Hockeyallsvenskan
15:00 Kristianstad - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
15:00 HV 71 - SDE SDHL
18:00 Östersund - Mora Hockeyallsvenskan
18:00 Modo - Västerås Hockeyallsvenskan
23:00 Carolina Hurricanes - Boston Bruins NHL
23:00 Toronto Maple Leafs - Washington Capitals NHL
måndag 30 januari
19:00 Linköping - Djurgården SDHL
19:00 Brynäs - Luleå SDHL
tisdag 31 januari
02:00 Winnipeg Jets - St Louis Blues NHL
19:00 Rögle - Leksand SHL
19:00 Malmö - Luleå SHL
19:00 HV 71 - Timrå SHL
19:00 Oskarshamn - Frölunda SHL
19:00 Linköping - Färjestad SHL
19:00 Växjö - Örebro SHL
19:00 Brynäs - Skellefteå SHL
onsdag 01 februari
01:00 Montreal Canadiens - Ottawa Senators NHL
01:00 Columbus Blue Jackets - Washington Capitals NHL
01:00 Carolina Hurricanes - Los Angeles Kings NHL
18:00 Luleå - Modo SDHL
19:00 Södertälje - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Modo - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Almtuna Hockeyallsvenskan
19:00 Västerås - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Tingsryd Hockeyallsvenskan

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten