Christopher Heino-Lindberg ser ut att återvända till AIK som målvaktstränare. …
Nyheter

Uppgifter: Den tidigare SM-guldvinnaren tränar med svensk klubb

ANNONS

Är den tidigare SHL-målvakten Christopher Heino-Lindberg på väg tillbaka till ishockeyn? Enligt Dragskott tränar just nu 32-åringen tillsammans med Huddinge.

Efter SHL-säsongen 2010/2011 har inte Christopher Heino-Lindberg varit aktiv i något form av klubblag. Nu verkar det som att den tidigare SM-guldvinnaren har tagit på sig målvaktsskydden igen. Enligt Dragskott ska 32-åringen ha tränat tillsammans med Huddinge, som huserar i Hockeyettan.

Heino-Lindberg vann tillsammans med Färjestad SM-guld säsongen 2005/2006. Han har även meriter från juniorlandslaget, SHL och Hockeyallsvenskan. Under sin karriär har han förutom Färjestad representerar klubbar som AIK och Hammarby.

Den här artikeln handlar om: