Liam Reddox kramar om supportern.
Växjö Lakers HC

VIDEO: Avgör matchen – sen får supportern en kram: ”Vi har ett lite speciellt band”

ANNONS

Att supportrarna är en stor del av klubbarna är det nog en hel del som kan skriva under på. När Liam Reddox avgjorde dagens smålandsderby mot HV71 fick en av lagets största supportrar en rejäl bamsekram av kanadensaren.

Växjö vann rivalmötet mot HV71 efter förlängning och det var lagkaptenen Liam Reddox som avgjorde. Efter matchen fick den 31-årige kanadensaren frågor vad det handlade om när han efter avgörandet gav en supporter en rejäl bamsekram.
— Det är min kompis. Han är en stor supporter som dyker upp varje match. Vi har ett lite speciellt band och vi älskar att vinna för våra fans, speciellt för den killen, sa Växjös lagkapten till C More.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 21 maj
12:20 Frankrike - Tyskland VM
12:20 Österrike - Storbritannien VM
16:20 Kanada - Tjeckien VM
16:20 Lettland - USA VM
20:20 Sverige - Slovakien VM
20:20 Finland - Schweiz VM
torsdag 23 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
lördag 25 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
söndag 26 maj
21:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL