Nichlas Falk.
Södertälje SK

Efter kollapsen – Nichlas Falk äntligen tillbaka på is med laget

ANNONS

Det var otäcka bilder på Hovet den 12 oktober. Nichlas Falk kollapsade under sin egen tröjceremoni och tillbringade ett antal dagar på sjukhus. Men nu är 46-åringen äntligen tillbaka hos SSK. Under måndagen var den assisterande tränaren återigen med på isen när laget tränade. 

Djurgårds-legendaren Nichlas Falk är inte bara utskriven från sjukhuset. Han är även tillbaka i rollen som assisterande tränare för Södertälje SK. Under måndagen kunde han äntligen vara med på lagets isträning igen, skriver SSK på sin hemsida.

Dagen efter Falks kollaps kom beskedet att Södertälje anställt en ny huvudtränare.  Ulf Lundberg ersatte tidigare sparkade Mats Waltin. 38-årige Lundberg jobbade tidigare som huvudtränare för Sveriges U17-lag. Nu har han sitt första tränaruppdrag på seniorsidan och starten har varit minst sagt lovande. Sedan Lundberg tog över rodret har SSK tre segrar på fyra matcher.

Nästa match för Södertälje är på onsdagen den 25 oktober, borta mot Pantern.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 23 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
16:20 Kanada - Slovakien VM
16:20 Schweiz - Tyskland VM
20:20 USA - Tjeckien VM
20:20 Sverige - Finland VM
fredag 24 maj
02:30 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
lördag 25 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
söndag 26 maj
02:00 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
21:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL