Jiri Hudler
Nyheter

Fick pris som NHL:s mest sportsliga spelare – anklagas för att ha försökt urinera på matvagn

ANNONS

Den tjeckiske stjärnan Jiri Hudler har hamnat i rejält blåsväder. I Prag greps han av polis efter att ha mordhotat en flygvärdinna. Han ska även ha försökt urinera på personalens matvagn, skriver Expressen med uppgifter från Blesk

Jiri Hudler vann tillsammans med svenskarna i Detroit Stanley Cup 2008. Han har även vunnit en Lady Byng Trophy, priset till ligans mest sportslige spelare. Det vann han så sent som 2015. Just nu står han utan kontrakt efter en minst sagt svag säsong i Dallas. Och det är inte bara på isen som han har problem.

Den tjeckiske veteranen ska ha bett personalen om ”coke”.
– Vi trodde att han ville ha en Coca-Cola, så vi hällde upp ett glas, men han sa att han ville ha ”coke” som i det vita pudret, och förtydligade och sa ”cocaine” på engelska, säger flygvärdinnan. När hon sa att det är olagligt för personalen att servera det blev 33-åringen hotfull.

Hudler ska ha sagt till flygvärdinnan att han skulle ringa sina vänner som skulle se till att hon blev mördad. Han gick därefter på toaletten och kom tillbaka med vitt puder på läppen. Han ska då även ha försökt urinera på personalens matvagn, uppger flygvärdinnan.

Frågar man honom så är situationen överdriven.
– Ingenting hände, det var en skitsak. Det låter inte normalt när vi pratar om det nu. Men det var inget övertramp som begicks, säger Hudler till Blesk.

Hudler gjorde 2015-2016 sin poängbästa säsong med 31 mål och 45 assist. Något som gav honom en åttonde plats i NHL:s poängliga.

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL