Mantas Armalis. …
SHL

Efter mardrömsinledningen jagar SHL-klubben målvakten: ”Är ett alternativ för Mantas”

ANNONS

Efter mardrömsinledningen är Rögle enligt Sportbladet på jakt efter en ny målvakt. Enligt uppgifter ska Mantas Armalis vara en av målvakterna som har blivit kontaktad.
– Vi har har pratats vid om Rögle. Det är ett alternativ för Mantas, säger agenten Thomas Sjögren.

Med en målskillnad på -14 är Rögles inledning sett över tre den sämsta genom tiderna. Efter en tuff match hemma mot Skellefteå, där slutsiffrorna skrevs till förlust med 2-7, har nu Rögle börjat leta efter en ny målvakt.

En anledning är att den finländske förstemålvakten Ville Kolppanen har en huvudskada – men även att Emil Kruses insatser hittills inte har varit goda noga. Enligt Sportbladet är nu Rögle på jakt efter den tidigare DIF-målvakten Mantas Armalis.
– Jag och Anders har pratat om Mantas Armalis två gånger. Rögle är ett alternativ. Vi har flera spår, säger agenten Thomas Sjögren.

Armalis spelade förra säsongen i AHL-laget San Jose Barracuda. De två säsongerna innan var han burväktare i Djurgårdens IF. 25-åringen ska enligt uppgifter även vara jagad av KHL-lagen Yugra och Riga.

Den här artikeln handlar om: