Hampus Olsson (Här i Rögles tröja) och Sebastian Owuya spelar kvar.
Södertälje SK

Södertälje torskade – förlängde med provspelarna

ANNONS

Ikväll förlorade Södertälje på bortaplan mot Leksand med 2-1. Strax efter matchen offentliggjorde klubben att man förlängt avtalen med provspelarna  Sebastian Owuya och Hampus Olsson.

Sebastian Owuya och Hampus Olsson spelade fram till Södertäljes enda mål i kvällens bortaförlust mot Leksand. Nu meddelar Sportklubben på sin hemsida att den provspelande duon får stanna i klubben hela säsongen.

Backen Sebastian Owuya är yngre bror till målvakten Mark Owuya och har mestadels hållit till i Hockeyettan under sin seniorkarriär. 2010 draftades han av Atlanta och har elva SHL-matcher med Timrå säsongen 2009/2010 under bältet. En längre intervju med Sebastian Owuya kan ni läsa här, där han bland annat berättar om sin tuffa spelstil.
— Han har visat att han med sina starka defensiva kvaliteter med stor räckvidd och styrka i det fysiska man mot man-spelet samt fina speluppfattning kan bli en stor tillgång till oss, säger huvudtränaren Mats Waltin till klubbens hemsida om 25-åringen.

22-årige powerforwarden Hampus Olsson är fostrad i Rögle, men kommer närmast från Kallinge/Ronneby i Hockeyettan.
— En mycket hårt arbetande kraftfull forward som också kan delta i det kreativa spelet samt har ett bra skott. Detta sammantaget gör att vi ser fram emot att få in Hampus i gänget definitivt, säger Mats Waltin.

Den här artikeln handlar om: