Victor Ejdsell.

Nyförvärven hittade rätt i HV-krossen

HV71 har haft en tung inledning av säsongen 2017/2018. Men idag kom en storseger borta mot Esbjerg i CHL och tre av de offensiva nyförvärven hittade nätet för första gången i sin nya klubb.

HV71 tog ledningen i den första perioden i powerplay efter att Martin Thörnberg slagit in en retur efter en rörig situation framför Esbjergs målvakt Nicolaj Henriksen.
I inledningen av den andra kunde Kevin Stenlund öka på till 0-2 efter en fin pass från Erik Brännström.
Innan halva matchen passerat hade HV71 ökat på till 0-4 genom mål av Erik Andersson och Victor Ejdsell.

HV RANN IVÄG

I den tredje perioden rann sedan HV71 iväg och slutsiffrorna skrevs till hela 2-7. Notabelt är att nyförvärvet från Luleå, Bill Sweatt, gjorde mål i sin första match för klubben. Övriga målgörare för svenskarna i den tredje perioden var Sebastian Wännström och David Ullström.
Utöver att Bill Sweatt gjorde mål direkt i sin första match, var det också nätkänningsdebut i HV-tröjan för Victor Ejdsell och Sebastian Wännström.