Joakim Englund får lämna Västervik.
Västerviks IK

Hockeypappans sköna sms till sonen – brutalt ärlig i sin analys: ”Han är för skön min far”

ANNONS

Efter att Västerviks IK förlorat två matcher mot motstånd från Hockeyettan valde Joakim Englunds pappa att säga vad han tyckte och tänkte till sin hockeyspelande son. I en tweet delar nu Englund med sig av sin pappas hårda analys av det nuvarande läget.
– Fan vad dåliga ni var. Finns inga linjer i spelet. Det kommer att bli en tuff säsong. Modo ser riktigt bra ut, har kollat tre-fyra träningspass. Där kommer ni att tappa 12 poäng, skriver pappan till den 34-årige backen.

Sonen skriver följande gällande sms:et:
– Han är för skön min käre far. Brutalt ärlig.

Englund går in på sin åttonde säsong med Västerviks IK. Säsongen 2011/2012 spelade klubben i division 2, men har sedan dess lyckats kliva hela vägen upp till Hockeyallsvenskan.

Den här artikeln handlar om: