Karlskrona HK.
SHL

Sorg i KHK – klubbprofilen avliden vid 60 års ålder

ANNONS

Karlskrona HK har sorg i föreningen. I dag kom beskedet att mångårige klubbprofilen Lars Lönqvist gått bort efter en tids sjukdom. 

Blekinges hockeykärna har blivit en stor profil fattigare. Under torsdagen kom beskedet att Lars Lönqvist gått bort, 60 år gammal.

Lönqvist, med ett förflutet som spelare i Mörrum, kom till Karlskrona HK som J20-tränare 2008. Han blev även ansvarig för det som nu heter NKT Arena och har varit det ända fram till sin bortgång.
”Lasse har genom åren byggt upp ett gott samarbete med många runt om Karlskrona HK, inte minst med Karlskrona Kommun. Både när det gäller fritidsförvaltning och fastighet. Listan kan göras lång. Lasse kommer att saknas av alla. Vi väljer att minnas Lasse som den fina vän och människa han var med ett ständigt leende på läpparna och med en vilja att alltid göra gott”, skriver KHK på sin webbsida.

I samband med kvällens träningsmatch mot IK Oskarshamn i Kallinge spelar KHK med sorgeband och klistermärken på sina hjälmar för att hedra Lars Lönqvists minne. Klubben kommer också att uppmärksamma och hedra honom inför träningsmatchen mot Malmö 7 september.

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 21 maj
12:20 Frankrike - Tyskland VM
12:20 Österrike - Storbritannien VM
16:20 Kanada - Tjeckien VM
16:20 Lettland - USA VM
20:20 Sverige - Slovakien VM
20:20 Finland - Schweiz VM
torsdag 23 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
lördag 25 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
söndag 26 maj
21:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL