Jesper Williamsson
SHL

Vändningen: Backen blir kvar i Rögle – trots allt

ANNONS

I våras fick han beskedet att Rögle inte kunde erbjuda honom ett nytt kontrakt just då. Nu, några månader senare, kommer ett motsatt besked.

Redan i maj kommunicerades det ut att David Åslin och Jesper Williamsson inte skulle erbjudas nya kontrakt av Rögle. Åslin valde att skriva på för Leksand men Williamsson har gått kontraktslös sedan förra säsongen tog slut.

Men nu kommer nya besked. Helsingborgs Dagblad skriver att 27-årige Williamsson trots allt kommer spela för Rögle även nästa säsong. Den oklara situationen kring Timothy Liljegren och Rasmus Sandin, som båda kan hamna i Nordamerika, gör att sportchef Anders Carlsson väljer att agera.

Jesper Williamsson har spelat för Rögle de två senaste säsongerna. Han noterades den gångna säsongen för 1+4 på 39 matcher. Sedan tidigare har han också spelat SHL-hockey för HV71.

Den här artikeln handlar om: