MODO
SDHL 1

SDHL-laget värvar dubbelt kanadensiskt

ANNONS

MODO har spikat sin trupp till kommande säsong i SDHL. Idag presenterade klubben två kandensare i form av Kaitlyn Tougas och Jenelle Kohanchuk. Båda kommer från spel i CWHL där de spelat för Brampton Thunder respektive Toronto Furies. Tougas sköt 1+0 på 23 matcher under säsongen men har tidigare varit en flitig poängplockare på collegenivå. Kohanchuk stod för 3+7 den senaste säsongen men har också en vass collegekarriär bakom sig.

– Kaitlyn Tougas kommer att skapa möjligheter offensivt för andra spelare men har även visat att hon har ett bra skott. Jag är övertygad om att hon verklugen kommer att höja spelarna runt omkring sig, säger sportchefen Björn Edlund.

– Jenelle Kohanchuk är en väldigt bra spelare som har en stark skridskoåkning, är bra med puck och har ett bra skott. Hon har spelat i alla spelformer under tiden i Toronto och kommer att bli en mycket nyttig spelare för oss.

Tougas ansluter till truppen så snart som möjligt och Kohanchuk kommer i oktober.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
fredag 09 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL
söndag 11 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL