Viktor Lindgren.
Nyheter

Flera har visat intresse – nu ryktas anfallaren till sin gamla klubb

ANNONS

Enligt NSD/Kuriren jagas Viktor Lindgren av flera klubbar i Hockeyallsvenskan. Nu verkar det som att 31-åringen, som spelat i Rögle i sju säsonger, har erbjudits ett tryout-kontrakt av sin gamla klubb Björklöven. Det är Björklöven-bloggen löven4ever som rapporterar detta.

Enligt bloggen ska anledningen till tryout-kontraktet vara att Lindgren fick hela den gångna säsongen förstörd på grund av en fotskada.

Under sin karriär har Lindgren hunnit med att spela 246 SHL-matcher och 208 matcher i Hockeyallsvenskan. Innan Rögle representerade han Luleå Hockey samt IF Björklöven. Sistnämnda klubben spelade han i säsongen 2009/2010.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL