Viktor Lindgren.
SHL

Fick säsongen förstörd – nu öppnar han för Hockeyallsvenskan: ”Diskuterat med klubbar”

ANNONS

Han fick hela den gångna säsongen förstörd på grund av en fotskada. Men den 31-årige forwarden Viktor Lindgren har inga planer på att lägga ner hockeykarriären. Nu öppnar den SHL-meriterade anfallaren – som tillhört Rögle BK under de senaste sju säsongerna – för spel i Hockeyallsvenskan.

Enligt Lindgren själv finns det ett intresse för honom bland klubbarna.
– Jo, det gör det. Vi har diskuterat med lite klubbar men jag har inte fått något konkret erbjudande ännu. Jag har kanske inte det bästa utgångsläget när jag var skadad hela förra säsongen. Sen har medelåldern gått ner dramatiskt i allsvenskan också – och därmed har lönerna också pressats ner, så ligan är väl inte gjord för 30-åringar längre känns det som, säger han till NSD/Kuriren.

Under sin karriär har Lindgren hunnit med att spela 246 SHL-matcher och 208 matcher i Hockeyallsvenskan. Innan Rögle representerade han Luleå Hockey samt IF Björklöven.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL