Jaromír Jágr.
Nyheter

ECHL-lagets flirt med Jágr: ”Serveras muffins på bussen”

ANNONS

Inget spel i Panthers – men väl i Florida? ECHL-laget Florida Everblades har erbjudit Jaromír Jágr en plats i laget – och lockar honom bland annat med muffins på spelarbussen.

Jaromír Jágr säger själv att inget lag i NHL hört av sig. Trots att han varit kontraktslös i snart två veckor är legendaren kontraktslös, trots att han gjorde en fin säsong där han snuddade på 50 poäng.

Skulle det inte bli något i NHL behöver tjecken emellertid inte vara orolig över att han helt ska sakna erbjudanden. ECHL-laget Florida Everblades har nämligen erbjudit Jágr en plats i sin trupp. På sin hemsida skriver man en öppen inbjudan till 45-åringen. En inbjudan som till största del, förstås, är skriven som ett skämt med glimten i ögat.

Man skriver bland annat att man kan erbjuda Jágr ”$2 Wednesday’s!” (då man kan köpa varmkorv, öl och vin för två dollar), att han får spela mot Trevor Gillies med 57 NHL-matcher på meritlistan, samt att tröja 68 är ledig. Med på listan finns också det faktum att det serveras muffins på lagbussen.
– Vi anser att det här är rimligt för båda parter. Jaromír kommer få en möjlighet at fortsätta spela spelet han älskar, samtidigt som han får vara kvar i det tropiska paradiset i södra Florida.
– Från vår sida är det ganska uppenbart. Bara tänk tanken att få se nummer 68 åka omkring i Germain Arena, med sitt hår vajande efter honom. Hela grejen ger oss gåshud, säger klubbens PR Manager Alex Reed.

Klubben erbjuder också Jágr möjligheten att bara spela helgmatcherna.
– Han behöver bara komma och spela hemmamatcherna på fredagarna och lördagarna. Vi kan till och med skicka en praktikant för att skjutsa honom om det behövs, fortsätter Reed.

Den senaste säsongen spelade Jaromír Jágr i Florida Panthers. Någon fortsättning där blir det emellertid icke.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 23 maj
16:20 Kanada - Slovakien VM
16:20 Schweiz - Tyskland VM
20:20 USA - Tjeckien VM
20:20 Sverige - Finland VM
fredag 24 maj
02:30 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
lördag 25 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
14:20 Sverige - Tjeckien VM
18:20 Kanada - Schweiz VM
söndag 26 maj
02:00 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
21:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL