Daniel Olsson Trkulja är klar för spel i LHC.
SHL

LHC värvar från AIK: ”En klubb jag har hört väldigt mycket bra om”

ANNONS

LHC fortsätter att stärka truppen inför nästa säsong. Det senaste nyförvärvet hämtar klubben från AIK. Forwarden Daniel Olsson Trkulja har skrivit på för två år.
– Linköping är en klubb som jag har hört väldigt mycket bra om, säger Olsson Trkulja till klubbens hemsida. 

Linköping är på jakt efter spelare till truppen och kan nu återigen presentera ett nyförvärv. I ett pressmeddelande skriver klubben att forwarden Daniel Olsson Trkulja har skrivit på ett tvåårskontrakt. 26-åringen kommer senaste från AIK i Allsvenskan där han spelat de tre senaste säsongerna.
– Vi är väldigt nöjda över att presentera Daniel som vårt senaste tillskott till truppen. Vi ser att han besitter egenskaper som kommer att bidra till vårat lag, säger general manager Fredrik Emvall i pressmeddelandet. 

På tre säsonger i Hockeyallsvenskan producerade Olsson Trkulja 87 poäng på 147 matcher. Emvall hoppas forwarden kan ta nästa steg i Linköping.
– Det känns helt klart spännande att se honom i SHL-miljö och vi hoppas att han ska ta ytterligare steg i sin utveckling.

Glädjen är ömsesidig. Olsson Trkulja är väldigt glad över att få chansen i SHL.
– Det känns jättebra. Det känns riktigt kul att få komma till Linköping och göra sin första säsong i SHL.
– Linköping är en bra klubb som jag har hört väldigt mycket gott om. Det är en bra möjlighet och jag ser fram emot att ansluta till laget i slutet av juli.

LHC har nu två platser kvar att fylla i truppen. Målet är att ta in ytterligare en back och en forward innan lagbygget är färdigt.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
fredag 31 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL