Ludwig Blomstrand.
SHL

Vass målskytt klar för Karlskrona: ”Jobbar hårt och vill framåt”

ANNONS

Det är en hel dag för värvningar i SHL idag. Filip Ahl har skrivit på för Örebro, Bill Sweatt för HV71 och det stannar inte där. Nu är även Karlskrona i värvartagen och har sajnat upp Almtunas Ludwig Blomstrand.

– Ludwig är en kille som jobbar hårt och vill framåt. Han är i en bra ålder, har bra skott och han passar bra in i laget. Jag tror att han kan ta nästa steg hos oss. Jag kan också nämna att vi har en överenskommelse där vi inte har någon kostnad för Ludwig över sommaren, säger sportchefen Patric Larsson i ett pressmeddelande.

24-åringen vände hem till Sverige till den gångna säsongen efter tre år i ECHL, där han visat sig vara en vass målskytt. Det fortsatte han göra även i moderklubben Almtuna, inte minst inledningsvis på säsongen.
Totalt blev det 22 mål (och sex assist) på 43 matcher i HockeyAllsvenskan

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL