160309 AIK:s Nicklas Heinerš och Tingsryds Adam Persson under ishockeymatchen i Hockeyallsvenska finalen mellan AIK och Tingsryd den 9 Mars 2016 i Stockholm. Foto: Andreas Sandstršm / BILDBYRN / Cop 104 …
Södertälje SK

Södertälje fortsätter att värva spelare från rivalen

ANNONS

Södertälje har rensat ordentligt i truppen efter den gångna säsongens dåliga resultat. Många spelare har fått lämna och många spelare har kommit in. Framförallt har SSK värvat spelare med bakgrund i AIK. Både Jacob Spångberg och Stefan Johansson kommer direkt från AIK medan Jonas Liwing har många år i klubben. Nu har SSK gjort klart med nästa spelare med AIK-bakgrund. Klubben meddelade i dag att man har gjort klart med Nicklas Heinerö i ett år.
— Nicklas är en spelskicklig forward med bra blick som har samlat på sig en hel del erfarenhet, han kan Hockeyallsvenskan och väl förberedd har han alla förutsättningar till att blomma ut ordentligt den kommande säsongen, säger Södertäljes tränare Mats Waltin om värvningen.

Nicklas Heinerö har haft två tuffa säsonger i AIK där det bara har blivit 39 matcher på grund av skada. Nu är han dock hel och frisk och ser fram emot att spela för SSK.
–Det känns jättekul att vara klar för SSK, det är en klassisk klubb och min känsla är att de har en bra och intressant satsning med en bra mix av spelare. Det känns jäkligt spännande. Jag har haft en del skador och känner därför också en väldigt stor revanschlust och tränar väldigt hårt nu för att komma tillbaka starkare än någonsin tidigare. I grunden är jag en offensiv spelare med bra spelsinne och bra blick för spelet men jag har även utvecklats till att vara bra åt båda hållen ute på isen.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL