St. Louis

Återvänder till klubben som tränare: ”En viktig tillgång till vår stab”

ANNONS

Efter en lång karriär i NHL la Steve Ott skridskorna på hyllan efter den gångna säsongen. Han försvinner dock inte från ligan. I går meddelade nämligen St. Louis Blues att klubben har gjort klart med kanadensaren som assisterande tränare de kommande tre åren.
— Som spelare tävlade Steve alltid på isen och jag förväntar mig att han tar med sig den energin i den här rollen, säger klubbens huvudtränare Mike Yeo till hemsidan.

Steve Ott har en gedigen erfaranhet då han har spelat över 900 matcher i NHL under sin karriär. Två och ett halvt år spenderade han i St. Louis där han trivdes.
— Jag är väldigt stolt över min karriär och jag kommer lägga ner samma arbetsmoral i min tränarkarriär. Blues organisation är speciell för mig och min familj och jag är väldigt exalterade att ta nästa steg i min karriär med den här organisationen, säger Steve Ott själv.

Den här artikeln handlar om: