Jesper Lindgren.
Nyheter

Ännu en svensk flyttar österut – klar för två år i Finland

ANNONS

Det ser ut att bli fler svenskar i Finland än någonsin kommande säsong. Nu är nästa spelare klar för ligan.

Finska ligan ser ut att få ett ordentligt uppsving den här säsongen. Sedan tidigare har fler svenskar än på många år valt spel i vårt östra grannland. Nu är det klart att nästa spelare väljer att lämna Sverige för spel i Finland. Modo:s backtalang Jesper Lindgren är nämligen klar för två år i HPK. Det meddelar klubben på sin hemsida i dag.

Jesper Lindgren hade en bra säsong trots att Modo hade det tungt. Totalt blev det 24 poäng på 50 matcher för den offensiva backen. Lindgren har tillhört Modo i fyra år och har hunnit med spel i både SHL och Hockeyallsvenskan med klubben. Nu lämnar han dock klubben och landet för spel i HPK.

Den här artikeln handlar om: