151010 TimrŒ jublar efter 1-0 mŒlet av Jeremy Boyce-Rotevall under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan TimrŒ IK och Sundsvall Hockey den 10 Oktober 2015 i TimrŒ. Foto: PŠr Olert / BILDBYRN / Cop 108 …
Timrå IK

Forwarden stannar i Timrå – blir kvar ett år till

ANNONS

Timrå fortsätter att förlänga med spelare inför kommande säsong. I dag handlar det om Jeremy Boyce som har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben.
— Jeremy har varit här under en lång tid och är en spelare som passar bra in i klubben både på och utanför isen. Så det är väldigt kul att kunna förlänga med en spelare med hans karaktär och erfarenhet av klubben, säger sportchefen Kent Norberg till klubbens hemsida.

Jeremy Boyce kom till Timrå säsongen 2009/2010 och har varit klubben trogen sedan dess. Han har spelat 362 matcher för klubben och producerat 95 poäng under den tiden. Nu är det alltså klart att det blir ett år till i klubben.

Den här artikeln handlar om: