Anton Wedin.
Timrå IK

Trots tunga säsongen – Timrå förlänger med trotjänaren

ANNONS

Anton Wedin har tillhört Timrå i nästan hela sin karriär sedan han kom från Sundsvall under hans ungdomsår. Nu är det klart att han får fortsätta att representera Timrå även nästa säsong. För trots att han haft en tuff säsong med låg poängproduktion och mycket skador meddelar Timrå i dag att man har skrivit på ett kontrakt med Anton Wedin.
— Jag är jätteglad över att Anton valt att förlänga med oss över en säsong till. Han gjorde en riktigt bra säsong i fjol och det kommer att bli väldigt spännande att följa honom under året som kommer, säger Timrås sportchef Kent Norberg.

Wedin har spelat över 400 matcher för Timrås olika lag och den här säsongen blev det 34 matcher och bara 5 poäng.

Den här artikeln handlar om: