Victor Ejdsell.
Nyheter

Allsvenske succémannen nära NHL-kontrakt: ”Jag har egentligen en guldsits”

ANNONS

Han slog igenom med dunder och brak i Hockeyallsvenskan den gångna säsongen. Nu kan det bli NHL till hösten för Victor Ejdsell.

Med 57 poäng på 50 matcher i grundserien av Hockeyallsvenskan är BIK Karlskogas Victor Ejdsell het på marknaden. Nu skriver nwt.se att det finns NHL-intresse för 21-åringen. Något som också bekräftas av honom själv.
— Jag har egentligen en guldsits eftersom jag inte blev draftad. Nu kan jag och min agent välja de klubbar som jag själv är intresserad av, säger Victor Ejdsell till tidningen.
Ejdsell befinner sig just nu på resa i Nordamerika för att besöka de klubbar som visar intresse. Nashville har han besökt, Chicago och Detroit ska vara de övriga, men Ejdsell varken bekräftar eller dementerar för tidningen.

Victor Ejdsells USA-resa tar slut på onsdag och han medger själv att det känns som att den kommer rendera i ett NHL-kontrakt.
— Det känns så. Jag kommer att ta beslut när jag kommer hem.
Förutom poängsuccén i Hockeyallsvenskan hann Ejdsell också med att landslagsdebutera för Tre Kronor efter hans säsong med BIK Karlskoga tog slut i SHL-kvalet mot Rögle.

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL