Jesper Ollas.
Nyheter

Lagkaptenen stannar: ”Revanschlusten efter förra säsongen är stor”

ANNONS

För några veckor sedan stod det klart att Leksand spelar i Hockeyallsvenskan kommande säsong efter att ha förlorat i direktkvalet mot rivalen Mora. Nu håller man på att bygga truppen inför detta och idag gjorde man klart med en viktig pusselbit.

Jesper Ollas har Leksand som moderklubb och kom inför förra säsongen tillbaka till klubben efter fem år i Brynäs. Han blev lagkapten direkt och nu står det klart att 32-åringen stannar över nästa säsong.
— Jag är glad över att få vara kvar här i Leksand. Revanschlusten efter förra säsongen är stor och vi blickar framåt mot en säsong där lagbygget redan nu ser spännande ut, säger han i ett pressmeddelande och fortsätter.
— Jag vill vara med och ta Leksand till ett kval uppåt om ett år. Vi måste vara ödmjuka inför den uppgiften och förstå att det kommer krävas hårt jobb, för vägen dit är inte lätt, men att sätta något annat mål finns inte på kartan.

Leksand har just nu 14 spelare på kontrakt inför nästa säsong.
— Skönt att det är klart att vi får ha Jesper kvar i föreningen. Han drog ett stort lass i vintras och har varit en ledare i omklädningsrummet under hela säsongen. När det var som tuffast var han mycket viktig för att hålla ihop gruppen vid sidan av isen och en av de som höll uppe spelet på plan. Han blir , tillsammans med till exempel Fredrik Lindgren, en av våra mest rutinerade killar den kommande säsongen, säger Mikael Karlberg som sitter i klubbens sportråd.

I samma pressmeddelande meddelar också Leksand att målvaktstränaren Jonas Levén stannar i föreningen.

Den här artikeln handlar om: