MacKinnon, Scheifele, Duchene
VM 2017

Här är Kanadas första VM-spelare – släpper 18 namn

ANNONS

Kanada har släppt sina första namn till den VM-trupp laget kommer att ställa på isen i Paris och Köln den 5-21 maj. Totalt handlar det om 18 namn. Värt att notera är att fem av namnen var med och vann VM-guldet förra året (Pickard, Matheson, Duchene, O’Reilly, Scheifele).

På målvaktssidan har Eric Comrie, Winnipeg, samt Calvin Pickard, Colorado, fått varsin plats.

När det gäller försvarssidan har Kanada valt att fylla på med följande namn: Tyson Barrie, Colorado, Calvin De Haan, New York Islanders, Jason Demers, Florida, Michael Matheson, Florida, Josh Morrissey, Winnipeg.

Och bland forwards återfinns följande spelare: Sean Couturier, Philadelphia, Matt Duchene, Colorado, Claude Giroux, Philadelphia, Alex Killorn, Tampa Bay, Travis Konecny, Philadelphia, Ryan O´Reilly, Buffalo, Nathan MacKinnon, Colorado, Brayden Point, Tampa Bay, Mark Scheifele, Winnipeg, Wayne Simmonds, Philadelphia, Jeff Skinner, Carolina.

Den här artikeln handlar om: