Nick Sörensen.
SHL

Uppgifter: Ännu en återvändare klar för Linköping

ANNONS

Tony Mårtensson är redan presenterad och enligt Mr. Madhawk kommer även backstjärnan Chad Billins att återvända till Linköping. Nu skriver Corren att även en tredje återvändare är klar för LHC, nämligen Nick Sörensen.

Det händer saker i Linköping efter den tunga kvartsfinalförlusten mot Brynäs. Efter att klubben under förra veckan presenterat Tony Mårtensson, 36, som klar har Mr. Madhawk rapporterat att backen Chad Billins återvänder efter en säsong i AHL och Sportbladet skrivit att mångårige NHL-målvakten Jonas Gustavsson kommer att vakta lagets kasse nästa säsong.

Till hösten kommer även en annan spelare med ett förflutet i LHC att återvända. Det handlar om forwarden Nick Sörensen, som efter en rörig säsong i Nordamerika ska vara klar för en återkomst till klubben, uppger Corren.

Sörensen, 22, lyckades slå sig in i Anaheim Ducks laguppställning i början av säsongen, men fick bara spela fem matcher innan han skickades ned till farmarlaget San Diego Gulls för att sedan inte få fler chanser i NHL. Högerforwarden hade en assist under sin NHL-sejour och stod sedan för tio mål och 22 poäng på 48 AHL-matcher.

Den tidigare juniorstjärnan spelade för LHC under förra säsongen och gjorde då 23 poäng (10+13) på 37 matcher och fick bland annat debutera för Tre Kronor. Han har tidigare även spelat för Skellefteå AIK och under juniorkarriären tillhörde han Rögle innan han flyttade till Kanada och gjorde tre säsonger med Québec Remparts i QMJHL.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 23 maj
16:20 Kanada - Slovakien VM
16:20 Schweiz - Tyskland VM
20:20 USA - Tjeckien VM
20:20 Sverige - Finland VM
fredag 24 maj
02:30 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
lördag 25 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
14:20 Sverige - Tjeckien VM
18:20 Kanada - Schweiz VM
söndag 26 maj
02:00 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
21:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL