Sebastian Wännström.
SHL

HV ska ha gjort klart med klassvärvning – mitt i guldjakten

ANNONS

Allt medan årets trupp som bäst jagar SM-guldet på isen gör sportchefen Johan Hult vad han kan för att nästa säsongs HV71 ska bli lika slagkraftigt. Det har sedan tidigare rapporterats om att Bik Karlskogas genombrottsman Victor Ejdsell ska vara på ingång till klubben – och nu ser ännu ett meriterat nyförvärv ut att få Jönköping som sin nya hemort.

Enligt BLT ska nu nämligen den landslagsmeriterade forwarden Sebastian Wännström vara klar för smålänningarna. 26-åringen, som spenderat de två senaste åren i Rögle, missade stora delar av den gångna säsongen med en hjärnskakning. När han väl var på isen levererade han dock starka siffror, med 18 poäng (9+9) på 20 matcher som sitt facit.

26-åringen ska till en början ha valt mellan en fortsättning i Rögle och en övergång till Karlskrona, men efter att HV71 kommit med ett nytt kontraktserbjudande ska han ha valt möjligheten till spel i Jönköping över två av den senaste säsongens sämsta lag i SHL.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 21 maj
12:20 Frankrike - Tyskland VM
12:20 Österrike - Storbritannien VM
16:20 Kanada - Tjeckien VM
16:20 Lettland - USA VM
20:20 Sverige - Slovakien VM
20:20 Finland - Schweiz VM
torsdag 23 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
lördag 25 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
söndag 26 maj
21:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL