FINALISTERNA. Johan Alcén, Joakim Lindström och Janne Sandström gör upp om Fansens Pris.
Skellefteå AIK

Finalisterna är korade – rösta fram vinnaren av Fansens Pris

ANNONS

Under de senaste dagarna har vi presenterat de tre finalisterna till Fansens Pris: Brynäs Johan Alcén, Skellefteås Joakim Lindström och Luleås Janne Sandström. Nu är det dags för er att rösta fram vinnaren!

Hockeysverige.se, SvenskaFans och eliteprospects.com har gemensamt tagit fram Fansens Pris för att premiera den SHL-spelare som gör mest för sporten och ligan SHL genom sitt sätt att vara och uppträda. Under mars månad anordnades en omröstning för att ta fram tre finalkandidater till priset.

Finalisterna:

Johan Alcén, fw, Brynäs
”Han är en grym förebild på isen och de viktigaste av allt tycker jag Johan är duktig på att förmedla sitt budskap ut till samhället. Genom sociala medier förmedlar han ett budskap som jag tror påverkar flera personers tankesätt på ett positivt sätt.”
Kristian Nervik Nilsen, projektledare för ”En bra start” som Brynäs är involverat i.
Presentation av Alcen: http://www.hockeysverige.se/2017/04/12/brynas-slitvarg-nominerad-till-fansens-pris-duktig-pa-att-formedla-sitt-budskap-ut-till-samhallet/

Joakim Lindström, fw, Skellefteå
”Det som gör Jocke så populär bland fansen är nog främst att han leder genom exempel. Han kanske inte är den som pratar mest eller skämtar med laget eller media, men han visar en professionalism både på och utanför isen som många tar efter och den vinnaraura han sprider om sig smittar av sig även på publiken”
Tomas Nordström, Skellefteå AIK-supporter.
Presentation av Lindström: http://www.hockeysverige.se/2017/04/13/poangkung-och-en-av-finalisterna-till-fansens-pris-vinnaraura-som-smittar-av-sig-pa-publiken/

Jan Sandström, b, Luleå Hockey
”När en spelare väljer att tatuera in klubbmärket så säger det det mesta om kärleken han har till föreningen. Jan Allan Sandström är ishockeyns svar på fotbollens Francesco Totti, helt enkelt klubbhjärtat personifierat.”
Mattias Sehlberg, Luleå Hockey-supporter.
Presentation av Sandström: http://www.hockeysverige.se/2017/04/14/trotjanaren-sista-finalisten-till-fansens-pris-ishockeyns-svar-pa-francesco-totti/

Röstningen är avslutad! Vinnaren presenteras inom kort.

FAKTA: FANSENS PRIS

Precis som det ska vara är det fokus på prestationer, mål och poäng när vi inom svensk ishockey prisar våra främsta SHL-spelare på olika sätt. Men det finns även andra perspektiv att ta hänsyn till när man värderar spelarna. Nämligen hur bra ambassadör man är för sporten genom sin personlighet och sätt att uppträda utanför isen lika mycket som på densamma.
Därför bjuder Everysport Media Group-sajterna EliteProspects, Svenska Fans och hockeysverige.se nu in er fans att hjälpa oss att prisa en sådan SHL-profil.
Fokus ska alltså inte bara ligga på prestation eller resultat, utan snarare på vad som framkallar kärlek och värme hos er som supportrar. Rösterna ska läggas på den spelare man tycker gör mest för att väcka intresse för SHL som liga på olika sätt. Det kan vara genom att vara intressant i sociala medier, ge bra intervjuer, bidra i samhället eller vara ett bra föredöme för unga spelare.

LÄS ÄVEN:
* Fansen har sagt sitt – han är Sveriges bästa hockeyskribent: ”Högst oväntat”
* Han är fansens stora favorit i tv-rutan: ”Jag är jäkligt stolt”
* Han är fansens favoritledare: ”Otroligt, hedrad, stolt och glad”
* Fansens favorit – han är SHL:s bästa domare: ”Blir nästan tårögd”

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
fredag 31 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL