Markus Olsson
Nyheter

Modo-målvakten Markus Olsson har hittats död

ANNONS

Hockeysverige är chockat. Modomålvakten Markus Olsson har hittats död, uppger Expressen.
– Ja, det stämmer att en död person har hittats i vattnet. Det stämmer också att det är den försvunne Markus Olsson, säger Kerstin Svedberg som leder polisens arbete.

Det var natten till lördags som Markus Olsson försvann. Sedan dess har såväl Missing People som polisen sökt efter målvaktstalangen. Nu har han, efter en dykarinsats, hittats omkommen.

Polisens Kerstin Svedberg berättar det ofattbara för Expressen. Han hittades efter en dykarinsats,
– Ja, det stämmer att en död person har hittats i vattnet. Det stämmer också att det är den försvunne Markus Olsson och hans anhöriga har underrättats, säger Kerstin Svedberg, som leder polisens arbete.
– Vi lider väldigt mycket med Markus och hans familj, säger Svedberg.

Markus Olsson spelade aldrig någon tävlingsmatch för Modos A-lag, men gjorde redan som junior 21 allsvenska matcher med Sundsvall. Den här säsongen var han utlånad till såväl Sollefteå som Piteå i division 1.

”MODO Hockeys målvakt Markus Olsson anmäldes försvunnen under lördag 8 april och påträffades efter en sökinsats avliden under söndag eftermiddag. Våra tankar går till Markus Olssons närmaste familj och vänner. Från och med imorgon, måndag, finns möjligheter för allmänheten att lämna sina kondoleanser i Fjällräven Centers entréhall”, skriver Modo på sin hemsida.

Markus Olsson blev 20 år gammal.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 09 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL
söndag 11 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL