Adam Åhman.
U18-VM

En hungrig HV-talang: ”Får jag chansen kommer jag visa att jag vill spela”

Hans familj driver gatukök hemma i Västervik. Själv är HV71-målvakten Adam Åhman mer hungrig på framgång mellan stolparna än på skräpmat. 17-åringen, som utsågs till J20 SuperElits bästa målvakt den här säsongen, är en av tre keeprar som ska slåss om speltid i stundande U18-VM.
– Vi tre slåss nu varje dag till VM är slut om att få spela. Det är också något jag kommer fortsätta med, att fortsätta tävla. Får jag chansen kommer jag också visa att jag vill spela, säger HV-talangen till hockeysverige.se.

UPPLANDS-VÄSBY (HOCKEYSVERIGE.SE)
Adam Åhman är på väg mot sitt livs äventyr, U18-VM i Slovakien. Sedan han kom till HV71 från Västervik för två säsonger har hans utvecklingskurva pekat rakt uppåt. Många anser i dag att han är en av svensk hockeys mest lovande målvakter och vid helgens JSM i Nyköping, där HV71:s J20-lag slutade fyra, utsågs han till J20-seriens främsta keeper.

En som har koll på Åhman är lagkamraten i HV71, Lias Andersson. Kompisarna har en speciell tävlingsritual som man brukar använda sig av under träningarna.
– Vi brukar lägga upp lite puckar i slottet och sedan skjuta. Sedan ser vi vem som sätter eller räddar mest helt enkelt, säger Lias Andersson till hockeysverige.se när vi frågar honom om vad den här duellen kompisarna emellan handlar om.
– Jag vann första gången. Jag dunkade in fem av sex puckar. Då var jag väldigt kaxig, men senaste gångerna har jag inte haft en ”suck” utan han har spikat igen totalt. Adam brukar säga att han inte gjorde sitt bästa första gången, men att han har gjort det nu på slutet. Jag får lita på det för det tycks som att det är vad han gjort. Idag måste jag nog säga att Åhman leder.

Var sätter man enklast en puck på Adam Åhman?
– Det är svårt att säga. Jag har väldigt svårt att göra mål på Åhman. Det finns vissa målvakter som jag vet vart jag ska sätta den, men på Åhman har jag faktiskt svårt. Jag har inte hittat hans akilleshäl riktigt så det får bli lite olika varje gång, avslutar HV71-forwarden som i senaste semifinalen mot Malmö gjorde ett klassmål på Christopher Nihlstorp.

När hockeysverige.se träffar Adam Åhman för en intervju inför avresan till Slovakien ler han då vi tar upp duellerna med Lias Andersson.
– Jag tror faktiskt att det är jag som leder den tävlingen. Det stämmer bra det han säger att han ledde efter första, men nu är det jag som tagit över.
– Det har varit lite sådär att vi kört efter träningarna och sedan har det blivit automatiskt att vi fortsatt med det där, säger Adam Åhman som också är imponerad över Lias Anderssons framfart i SHL-rinkarna.
– Det är skoj för honom att det går bra. Han är väldigt tävlingsinriktad och målmedveten så det är inte så konstigt att det går bra för honom.


Foto: Bildbyrån/Nils Jakobsson

VARIT MED I A-LAGSSAMMANHANG

Det talas ofta om den speciella sammanhållningen som är på ungdomssidan i HV71, att det är så skriver även Adam Åhman under på.
– Vi har en väldigt bra sammanhållning i både J18 och J20. Vi har högt till tak och alla strävar åt samma håll samtidigt som det är en väldigt bra grupp med killar.

Den här säsongen är alltså Adam Åhmans andra i HV71:s organisation. Säsongen har också inneburit att den 17-åriga målvakten fått chansen att träna en hel del tillsammans med A-lagsmålvakterna Fredrik Pettersson Wentzel och Linus Söderström.
– Klart att det är lärorikt att få vara med där och se hur det fungerar på den nivån. Att komma dit är ju något som jag strävar efter. Nu har jag verkligen fått se vad som krävs för att spela på den nivån.

Vad krävs det?
– Jag själv måste bli fysiskt bättre, men sedan handlar det om en mognad. Dom killarna gör samma sak varje dag så dom kan prestera där uppe. Det gäller att komma upp i en bra nivå hela tiden, få upp lägsta nivån och spela på topp så mycket det bara går.

Har du långt kvar för att nå upp dit eller börjar du känna dig mogen för att kliva in i SHL?
– Jag känner att jag har kommit en bra bit på vägen och efter den här säsongen känns det som jag är ett steg närmare. Jag tror inte att det är så långt kvar så det är bara att ligga på. Sedan får vi se. Det får ta den tid det tar, men när jag får chansen ska jag göra det bästa av det.


Foto: Bildbyrån/Stefan Persson

”DET HAR ALLTID VARIT HENRIK LUNDQVIST”

Adam Åhman har också fått nosa på SHL-spel redan den här säsongen. Sex gånger har han fått sitta med som reserv bakom Söderström eller Pettersson Wentzel.
– Det har blivit några matcher på bänken och det har varit jäkligt coolt, säger Åhman med ett leende och fortsätter:
– Jag har fått vara med och se hur det fungerar på matcher och det är ändå där som det avgörs. Det är såklart skillnad även på läktarna och i omklädningsrummet jämfört med vad jag varit med om tidigare. Man märker verkligen att det är proffs där inne.

Har du förändrat till målvaktsstil sedan du kom från Västervik till HV71 eller hur är din känsla där?
– Jag har nog inte ändrat så mycket. Det är mer att jag har byggt på och finslipat, tagit steg i rätt riktning så att säga. Jag har inte behövt lägga om någonting.
– Det jag utvecklat mest är väl att man gör samma saker varje dag, blir mer konsekvent i det jag gör. Det tycker jag är den största skillnaden.

Hade du själv någon målvaktsförebild då du växte upp i Västervik?
– I just Västervik har jag inte haft någon speciell idol, men det har varit några bra målvakter där genom åren. (Fredrik) Alcén var där under någon säsong och han var grym och ruggigt bra när han var där.
– Annars har det varit på högre nivå som jag har kollat. Där har det alltid varit Henrik Lundqvist. Genom åren har jag sedan börjat följa rätt målvakter, alltså målvakter som kan utveckla mig själv och ta hjälp av.

Den 13 april inleds U18-VM. För svensk del innebär det premiärmatch mot Ryssland.
– Jag har höga förväntningar på turneringen. Vi har ett väldigt bra lag så får vi bara ihop grejerna kan vi göra en bra turnering. Det ska bli skoj att se vad vi kan prestera där borta.

Ni är tre målvakter, du, Olle Eriksson Ek och Samuel Ersson. Hur ser du på konkurrensen och dina möjligheter att få spela flest matcher?
– Vi tre slåss nu varje dag till VM är slut om att få spela. Det är också något jag kommer fortsätta med, att fortsätta tävla. Får jag chansen kommer jag också visa att jag vill spela.

U18-VM är ett skyltfönster inför NHL-draften i sommar, hur mycket funderar du på det just nu?
– Lite finns det i bakhuvudet. Skulle jag få spela i VM och jag gör det bra så vet man ju att chanserna är större, men det är ingenting jag fokuserar på. Blir jag inte draftad så är det så, men det där lägger jag lite åt sidan och har fokus på det här istället.

Finns det någon klubb i NHL som du helst vill hamna i?
– Nej, det kan jag inte säga. Det är bara NHL som är drömmen. Sedan kan jag inte säga att jag helst vill hamna i någon speciell klubb, säger Adam Åhman innan vi avslutar med att prata korvkioskmat.
– Det stämmer att familjen har en korvkiosk där hemma. Min favorit där är en hamburgare med hälften pommes och hälften mos. Det är en klassiker så den kör jag på, avslutar Adam Åhman med ett till synes hungrigt leende.

14-åringen som jagas av SHL-klubbarna: ”Har ett lugn som imponerar”

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 25 januari
19:00 Brynäs - Modo SDHL
19:00 Kristianstad - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 Östersund - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
19:00 Djurgården - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:00 Almtuna - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Modo - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:00 SDE - HV 71 SDHL
torsdag 26 januari
01:00 Toronto Maple Leafs - New York Rangers NHL
01:00 Ottawa Senators - New York Islanders NHL
02:30 Dallas Stars - Carolina Hurricanes NHL
03:30 Edmonton Oilers - Columbus Blue Jackets NHL
04:00 Seattle Kraken - Vancouver Canucks NHL
18:00 Leksand - Modo SDHL
19:00 HV 71 - Leksand SHL
19:00 Luleå - Rögle SHL
19:00 Skellefteå - Frölunda SHL
19:00 Örebro - Oskarshamn SHL
19:00 Malmö - Färjestad SHL
19:00 Linköping - Växjö SHL
19:00 Brynäs - Timrå SHL
fredag 27 januari
01:00 Montreal Canadiens - Detroit Red Wings NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Boston Bruins NHL
01:00 Washington Capitals - Pittsburgh Penguins NHL
02:00 Minnesota Wild - Philadelphia Flyers NHL
02:00 Nashville Predators - New Jersey Devils NHL
02:00 Winnipeg Jets - Buffalo Sabres NHL
03:00 Colorado Avalanche - Anaheim Ducks NHL
03:00 Arizona Coyotes - St Louis Blues NHL
03:00 Calgary Flames - Chicago Blackhawks NHL
18:00 Västerås - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Västervik - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Almtuna Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - Tingsryd Hockeyallsvenskan
20:30 Mora - Modo Hockeyallsvenskan
lördag 28 januari
01:00 Carolina Hurricanes - San Jose Sharks NHL
01:00 Florida Panthers - Los Angeles Kings NHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators NHL
01:00 New York Islanders - Detroit Red Wings NHL
02:30 Dallas Stars - New Jersey Devils NHL
04:00 Seattle Kraken - Calgary Flames NHL
04:00 Vancouver Canucks - Columbus Blue Jackets NHL
15:15 Malmö - Brynäs SHL
15:15 Timrå - Linköping SHL
15:15 HV 71 - Luleå SHL
18:00 Skellefteå - Rögle SHL
18:00 Djurgården - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
18:00 Södertälje - AIK Hockeyallsvenskan
18:00 Leksand - Örebro SHL
18:00 Oskarshamn - Växjö SHL
18:00 Färjestad - Frölunda SHL
19:00 HV 71 - AIK SDHL
19:45 Davos - Zug National League
21:00 Colorado Avalanche - St Louis Blues NHL
00:00 Florida Panthers - Boston Bruins NHL
söndag 29 januari
01:00 Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks NHL
01:00 Ottawa Senators - Montreal Canadiens NHL
01:00 Winnipeg Jets - Philadelphia Flyers NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Los Angeles Kings NHL
01:30 New York Islanders - Vegas Golden Knights NHL
03:00 Minnesota Wild - Buffalo Sabres NHL
04:00 Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks NHL
04:00 Seattle Kraken - Columbus Blue Jackets NHL
04:30 Anaheim Ducks - Arizona Coyotes NHL
14:40 Leksand - Luleå SDHL
15:00 Almtuna - Björklöven Hockeyallsvenskan
15:00 Tingsryd - Västervik Hockeyallsvenskan
15:00 Kristianstad - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
15:00 HV 71 - SDE SDHL
18:00 Östersund - Mora Hockeyallsvenskan
18:00 Modo - Västerås Hockeyallsvenskan
23:00 Carolina Hurricanes - Boston Bruins NHL
23:00 Toronto Maple Leafs - Washington Capitals NHL
måndag 30 januari
19:00 Linköping - Djurgården SDHL
19:00 Brynäs - Luleå SDHL
tisdag 31 januari
02:00 Winnipeg Jets - St Louis Blues NHL
19:00 Rögle - Leksand SHL
19:00 Malmö - Luleå SHL
19:00 HV 71 - Timrå SHL
19:00 Oskarshamn - Frölunda SHL
19:00 Linköping - Färjestad SHL
19:00 Växjö - Örebro SHL
19:00 Brynäs - Skellefteå SHL
onsdag 01 februari
01:00 Montreal Canadiens - Ottawa Senators NHL
01:00 Columbus Blue Jackets - Washington Capitals NHL
01:00 Carolina Hurricanes - Los Angeles Kings NHL
18:00 Luleå - Modo SDHL
19:00 Södertälje - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Modo - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Almtuna Hockeyallsvenskan
19:00 Västerås - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Tingsryd Hockeyallsvenskan
torsdag 02 februari
01:30 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
01:30 Buffalo Sabres - Carolina Hurricanes NHL
19:00 Timrå - HV 71 SHL
19:00 Färjestad - Brynäs SHL
19:00 Örebro - Frölunda SHL
19:00 Leksand - Rögle SHL
19:00 Malmö - Växjö SHL
19:00 Luleå - Linköping SHL
19:00 Skellefteå - Oskarshamn SHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten