Marcus Fagerudd.
SHL

Tidigare Luleå-finnen placeras i Djurgården

ANNONS

Han spelade 59 matcher i SHL för Luleå för ett par år sedan. De senaste två säsongerna har den hårdskjutande finske backen Marcus Fagerudd, 24, representerat Ilves i Tammerfors, men till nästa säsong kan det bli aktuellt med en ny sejour i Sverige.

Enligt Mr Madhawk är Fagerudd nämligen på väg till Djurgården. Hans agent Thomas Sjögren vill varken dementera eller bekräfta det.
– Hans fokus är på slutspelet. De (Ilves) möter Tappara i ett hett derby och i övrigt har jag inga kommentarer, säger Sjögren till bloggaren.

Marcus Fagerudd, som gjorde 16 mål för Asplöven i Hockeyallsvenskan 2013/14, hade en stark säsong med Ilves i fjol då han svarade för 20 poäng (8+12) på 58 matcher. Under årets grundserie blev det 1+5 på 42 matcher.

Den här artikeln handlar om: