Sebastian Karlsson
SHL

Nya smällen för LHC: Slutspelet kan vara över för publikfavoriten

ANNONS

Inför matchen prisades han för sin säsong och hyllades av LHC-fansen. Men slutspelet riskerar att bli kort för Sebastian Karlsson. Grovjobbaren föll olyckligt mot sargen under gårdagens match, och gjorde illa axeln. Han tvingades omedelbart lämna rinken och kunde inte spela vidare.

Corren skriver att det rör sig om en axelskada, som kan innebära att säsongen är över. Det beror förstås också på hur långt slutspelet blir för Linköping. Dan Tangnes ville inte bekräfta hur läget var med Karlsson, utan förklarade bara att han var ”skadad”.

Brynäs vann som bekant matchen med 6-0 och har 1-0 i matcher. Lagen möts i match nummer två i morgon, i Gävle. Men då utan Sebastian Karlsson.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL