170309 Karlskronas trŠnare Ove Molin jublar efter att Karlskronas Joel Kellman gjort 3-0 under ishockeymatchen i SHL mellan Karlskrona och …rebro den 8 mars 2017 i Karlskrona. Foto: Magnus Lejhall / BILDBYRN / Cop 214 …
SHL

Molin fortsätter som KHK-tränare – Örebroback värvas in

ANNONS

Ove Molin fortsätter som Karlskronas tränare. Idag blev det officiellt att han skrivit på ett nytt treårskontrakt. Klart på onsdagen blev också att Bobbo Petersson, senast i Örebro, återvänder hem till moderklubben.

Han har Karlskrona som moderklubb men har inte spelat för klubben sedan han lämnade den 2008.
Nu återvänder Bobbo Petersson hem till Blekinge och fortsätter sin SHL-karriär i Karlskrona, efter att ha spelat för Örebro de fem senaste säsongerna. Det presenterade klubben man firade av säsongen i ABB Arena.

Enligt blt.se, som rapporterar från eventet, ska Petersson själv ha ringt upp Sundlöv för att få till en övergång.

Klart under kvällen blev också att Joachim Rohdin har förlängt sitt kontrakt med klubben, och att Ove Molin fortsätter som huvudtränare. Molin har skrivit ett kontrakt över tre år.

Den här artikeln handlar om: