VILL SE MAKTEN HOS DOMARNA. Ludwig Pettersson tycker att det är dags att ge domarna mer makt.
SHL

PowerPlay: ”Förbjud ringandet – lämna beslutet till domarna på isen”

ANNONS

I veckans PowerPlay blir det fokus på domarfrågor och regelverk. Panelen från besök av Hockeyettan-domaren Twitter-profilen Ludwig Pettersson som svarar på tittarnas frågor och samtidigt passar på att ge sin syn på den infekterade frågan om situationsrummets växande roll i bedömningarna.
– Förbjud ringandet – lämna beslutet till domarna på isen, anser Pettersson.

Situationsrummets roll i SHL-ishockeyn har blivit allt mer ifrågasatt efter den senaste tidens diskussioner om regelverket. I måndagens åttondelsfinaler kom det åter på tapeten när Luleå fick ett mål bortdömt i sitt möte med Malmö och de avgörande målet i förlängningen mellan Djurgården och Färjestad hamnade under lupp.

I veckans avsnitt av PowerPlay diskuterar panelen bland annat just situationsrummet och den makt det har fått över domarna och deras agerande. Som gäst i studion finns Hockeyettan-domaren Ludwig Pettersson.

Hockeymagasinet PowerPlay är ett samarbete mellan Hockeysverige.se, Eliteprospects.com samt FanTV. Har du synpunkter, feedback eller vill vara med i PowerPlay-diskussionen? Häng med på sociala medier under hashtagen #FanTVPP.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 09 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL
söndag 11 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL