Jonas Frögren och Jonathan Hedström.
Nyheter

”Jonte” Hedström fick jubla i sin comeback – spelade tuff match mot Jonas Frögren

ANNONS

2015 valde Jonathan Hedström att lägga skridskorna på hyllan. I kväll var han tillbaka i rinken igen när Mighty Dronts ställdes mot The Lightnings i Alfta ishall. 39-åringen har varit rejält taggad inför uppgiften.
– Det känns som hela min hockeykarriär bara varit en transportsträcka för att komma hit. Klubben känns otroligt professionell och jag är otroligt taggad att dra på mig skridskorna igen, sa han några dagar innan den nervkittlande tillställningen.

Och det var inte bara Hedström som var ett välbekant namn på isen under lördagen – även Lightning hade plockat in en rutinerad spelare i form av Jonas Frögren som bland annat var med och tog upp Leksand i SHL under förra säsongen.

Hedström – som har erfarenhet från spel i landslaget och NHL-laget Anaheim Ducks – såg ut att trivas i sin Mighty Dronts-tröja som påminner mycket om Ducks tidigare matchtröjor. Han fick även anledning att dra på smilbanden efter slutsignalen. Dronts vann nämligen matchen med 6-4.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
fredag 09 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL
söndag 11 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL